Spletni obrazci so komunikacijsko orodje

Pri naših strankah se pojavlja vprašanje: “Kaj so to spletni obrazci?” Z veseljem odgovorim: “Spletni obrazci so krasno orodje za komunikacijo z obiskovalci spletnega mesta.”

O spletnih obrazcih sem že pisala. Navdušena sem bila ob spoznanju, da sem popolnoma neodvisna od programerja. Kasneje sem spoznala, da je moja neodvisnost še večja. Pravzaprav je to svoboda urejanja spletnih strani in prijetnega komuniciranja z obiskovalci našega spletnega mesta.

Spletni obrazci vam omogočajo, da vodite pogovor z vašimi strankami. Z obrazci ste …

… jim na voljo sredi noči, kadar ste na sestanku ali na dopustu. Strankam omogočite, da vam posredujejo svoje želje. Z malo domišljije boste stranke lepo razvajali, to pa jim je všeč. Tak je recimo obrazec “Zahtevajte klic”.

Obrazec Zahtevajte klic

Obrazec Zahtevajte klic

Na naši spletni strani uporabljamo kar nekaj obrazcev. Poiščite jih in preučite, morda vam pride to kdaj prav. Nekatere obrazce sem dodala tudi na dno posameznih strani. Ko si obiskovalec prebere podrobnosti o ponudbi je edino pravilno, da ga vprašamo, če želi naročiti. To marsikdaj v komunikaciji pozabimo, potem pa se sprašujemo, zakaj nismo dobili posla. No, z obrazcem “Naročilo ” na  koncu strani je ta problem rešen. Kot recimo tu, pod cenikom.

Se dobi na lahkotnost.si

Advertisements

One Response

  1. […] programer on Jupi! Sama določim besedilo…Spletni obrazci so k… on Jupi! Sama določim besedilo…Spletni obrazci so k… on Jupi! Sama določim […]

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: