Jupi! Sama določim besedilo gumba

Programerju sem že pisala e-mail, naj popravi besedilo gumba. Potem mi je šinilo skozi možgane vprašanje: “Kaj pa če lahko s klikom ali dvema tudi to uredim kar sama?”

Hitro sem kliknila gumbek “uredi obraze”, preverila naslove in na zavihku “možnosti” kar v prvi vrsti našla možnost, da spremenim besedilo gumba.

med zavihki se hitro znajdem

med zavihki se hitro znajdem

Iz nekoliko neprijaznega “Zahtevaj klic” sem naredila “Zahtevam klic”. Programerji pač včasih pozabijo, da strank na internetu ne gre kar tikati. Kakorkoli, navdušenje nad to možnostjo je danes pognalo zamašek iz šampanjca. Dokončno sem se odločila, da takšne trenutke enostavno moram deliti s svetom. Ni pošteno, da ne bi vedeli, kako enostavno je eni ženski brez vsakega znanja programiranja urejati spletno stran.

Advertisements

3 komentarji

  1. […] spletnih obrazcih sem že pisala. Navdušena sem bila ob spoznanju, da sem popolnoma neodvisna od programerja. Kasneje sem spoznala, da je moja neodvisnost še večja. Pravzaprav je to svoboda urejanja […]

  2. […] spletnih obrazcih sem že pisala. Navdušena sem bila ob spoznanju, da sem popolnoma neodvisna od programerja. Kasneje sem spoznala, da je moja neodvisnost še večja. Pravzaprav je to svoboda urejanja […]

  3. Yes! Saj sem vedel, da se bo slej ko prej našla ena, ki ji ne bo všeč, kar piše v gumbu! 🙂

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: